V jesenskem času so nas obiskali policisti in policistka Romana. Pogovarjali smo se o varnosti v cestnem prometu: nosimo čelado, ko se vozimo s kolesom, na sprehodu nosimo odsevne jopiče, hodimo ob notranjem robu in se držimo za roke.
Ogledali smo si policijski kombi in policijski osebni avto. Poslušali sirene in si ogledovali lučke na strehi avtomobila.
Skupaj s policistko smo se sprehodili po bližnji okolici vrtca. Obnovili smo znanje, kako se pravilno prečka cesto. Ogledali smo si prometne znake, ki določajo pravila našega vedenja na cesti.

Na obisk so prišli hokejisti iz HK Triglav Kranj. Predstavili so nam zimski šport – hokej na ledu. S seboj so prinesli hokejsko opremo, v katero so oblekli dečka. Predstavitev je bila poučna in zanimiva. Na koncu so si otroci ogledali tudi medalje in dobili diplomo za uspešno opravljeno šolanje za mlade navijače.

Kolektiv vrtca Kekec

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri