V naši skupini se v mesecu januarju vse vrti okoli muce Copatarice.Izdelali smo kartonasto hiško z rdečo streho, zelenimi polkni in rožicami na oknih. Veliko časa se v njej igramo, poleg hišice pa imamo tudi omarico s poličkami-tako kot muca Copatarica.

Muca Copatarica nas je tako navdušila, da smo šivali copatke, barvali pobarvanke, lepili, strigli, se igrali da smo vsi muce Copatarice… da pa je bilo veselje se večje, smo muco Copatarico povabili v naš vrtec.

Obiskala je prav vse skupine v našem vrtcu, otroci so ji zapeli kakšno pesmico, z nekaterimi je tudi zaplesala, poklepetala…Ker pa naša skupina sodeluje s skupino iz vrtca Najdihojca,  smo v naš vrtec povabili tudi njih,  da se nam pridružijo.Dogodek je bil zanimiv tako za otroke, kot tudi za odrasle.Vsi smo zelo uživali, otroci pa so svoje vtise  hiteli pripovedovati staršem ko so jih prišli iskat.Verjamem, da bodo tudi oni nekoč svojim otrokom pripovedovali o muci Copatarici,  ki je obiskala vrtec Mojca.Tjaša Pazlar

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri