V vrtcu Najdihojca smo obeležili dan Zemlje s številnimi aktivnostmi. Otroci so se veselo podali na podnebni tek okrog vrtca, kjer so skupaj pretekli več kot 2 km in si prislužili zaslužene medalje. Pri izdelavi štafetne palice so sodelovale vse skupine, med tekom pa so se med seboj spodbujale in si jo predajale z velikim veseljem. Kasneje so na svojih risbah izražali svoje spomine in občutke, ki so jih doživeli med aktivnostjo ter sodelovanjem z vsemi udeleženimi.

Pri ustvarjanju plakata o tem, kaj ima Zemlja rada in česa ne mara so otroci razmišljali o pomenu varovanja okolja.

Pobirali smo smeti za čist planet in raziskovali pomen zemlje za rastline, živali in ljudi. Ustvarjalni pristop risanja na deblih ob dnevu dreves je otrokom omogočil, da so se povezali z naravo in obenem izrazili svojo kreativnost. Praznovali smo tudi mednarodni dan otroških knjig, kjer so se otroci preizkusili v vlogi pisateljev in ilustratorjev ter ustvarjali svoje zgodbe, ki so jih kasneje s pomočjo vzgojiteljic prenesli na papir in jih obogatili s čudovitimi ilustracijami.

Kolektiv vrtca Najdihojca

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri