V mesecu marcu se nam je pridružila praktikantka Ž.M., katero so otroci z veseljem vključevali v njihovo igro, sprehode, likovno ustvarjanje ipd. tudi v mesecu marcu smo se odpravili v pravljično sobo v MKK, kjer nam je knjižničarka predstavila vsebino knjige Bobek in barčica (Anja Štefan).
V vrtcu so si otroci ogledali igrano predstavo Pomladna, katero nam je predstavil Teater za vse. Otroci so z nastopajočimi komunicirali in bili vključeni s kratkimi vprašanji.
Na predvečer godu sv. Gregorja, 11. marca smo z otroci in starši spustili naše gregorčke (katere smo izdelali v vrtcu) v reko Kokro. Vsak otrok je prižgal svečko in spustil svoj čolniček (met luči v vodo).

Vsakodnevno so otroci bivali na prostem, raziskovali bližnje travnike in gozdove, seznanjali se z znanilci pomladi, premagovali naravne ovire (preskakovanje luž, hoja po različnih gozdnih podlagah) nabirali vejice, vonjali cvetlice… seznanili so se z novimi pesmicami, prisluhnili melodijam flavte in rokovali z MRI, za svoje mamice so izdelali šopek iz odpadlih naravnih materialov.

Larisa in Jelka

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri