Atletska zveza Slovenije nas je povabila k sodelovanju na MNOŽIČNEM TEKU ZA OTROKE POD SLOGANOM »ZAČNI MLAD, TEKMUJ POŠTENO« .

V torek, 26.9. 2023 je v vrtcu Najdihojca teklo 152 otrok v starosti od 2 do 6 let.
Že pred zajtrkom smo se v skupinah pogovarjali o pričakovanem dogodku, zato smo se pri zajtrku pošteno najedli, (sirova štručka in bela kava, njam). Strokovne delavke smo pred dogodkom obvestile starše, da so otrokom za ta dan pripravili športna oblačila in obutev.

S tekom spodbujamo otroke k atletskim korakom in jih tako želimo ozavestiti o pomenu zdravega načina življenja. Gre za najbolj množičen tek otrok v Sloveniji. Tek smo izpeljali v dopoldanskem času okoli našega vrtca.

Otroci so sodelovali pri pripravah na dogodek, prenašali pripomočke, barvali napise, postavljali stožce, se »ogreli« z različnimi vajami, tekli različne dolžine prog, navijali za druge, se veselili svojih dosežkov, prejeli zaslužene medalje, se z veseljem fotografirali, se veselili diplom, pili in malicali po teku, se pošteno najedli pri kosilu ter odpočili po čudovitem dogodku.

Športni pozdrav.
Kolektiv vrtca Najdihojca in naši najdihojčki.

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri