Letošnji teden otroka je potekal od 2. do 8. oktobra z naslovom  ZAKAJI IN ZATOJI RADOVEDNOSTI.

Za naše »najdihojčke« smo pripravile zanimive delavnice in pogovore. Pogovarjali smo se npr: Zakaj sem vesel-a? Zakaj imam rad-a mamico/očija? Zakaj sem žalosten/žalostna? Zakaj sem jezna /jezen? Zakaj rad-a pridem v vrtec?

Otroci so aktivno sodelovali na cicibanijadi, na športnem dopoldnevu na igrišču vrtca Najdihojca ter na igriščih ob vrtcu Najdihojca, kjer smo skupaj z otroki postavili poligone in gibalne izzive ter se razgibali s pomočjo športnih pripomočkov.

Otroci so konstruirali iz lesenih, plutovinastih ali plastičnih kock, sodelovali v čutnih delavnicah v igralnicah ali na sprehodu v naravo, brali in prebirali slikanice ter revije, pripovedovali ob knjigah, slikah, rajali, peli ter gibalno spremljali pete pesmi v igralnicah ali na prostem, pekli palačinke…

Otroci so v tednu otroka nabirali naravni material v bližnji in daljni okolici vrtca ter nato z njim ustvarjali v igralnicah ali na prostem.

Kolektiv vrtca Najdihojca

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri