V našem vrtcu smo teden otroka začeli z gibanjem. Atletski klub nam je pripravil pravi poligon na katerem smo premagovali ovire. Obiskal nas je tudi palček Radovednež, ki nam je pustil veliko namigov. Preko »zakajev« in »zatojev« smo na koncu namigov prišli do pravega zaklada.
Drugi dan so vzgojiteljice za nas pripravile predstavo o Debeli repi. Vsi skupaj smo dedku in babici pomagali pri puljenju velikanske repe in se pri tem zelo zabavali.
Tretji dan smo imeli prav poseben obisk. Obiskali so nas gasilci. Predstavili so svoj poklic in nam pokazali vso opremo, ki jo imajo v svojem gasilskem vozilu s cisterno. Lahko smo se preizkusili tudi v gašenju s pravo gasilsko opremo.
Četrti dan je bil namenjen petju, plesu in predstavitvi skupin. Vsi Sončki smo se zbrali v garderobi, da smo ostalim otrokom pokazali kateri ples, pesmico smo se naučili. Spoznali smo tudi tri nove plese.
Zadnji dan je  bol »dan odprtih vrat«. Vrata vseh igralnic so bila odprta in otroci so prosto prehajali iz ene igralnice v drugo, se družili, igrali in ustvarjali.

Za vrtec Sonček pripravila Monika Tomažin

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri