Na četrtek, 14.3.2024 ob 16 uri, smo v lepem sončnem vremenu, šli na dolgo pričakovan izlet. Prijavilo se je sedem predšolskih otrok. Na koncu jih je šlo pet, ker sta dva zbolela. Z nami je šla tudi spremljevalka Tjaša.

Med hojo so bili otroci zelo zgovorni, prijetni in spoštljivi. Večkrat smo se ustavili in med počitkom so občudovali in spoznali marsikatero spomladansko cvetlico, ki je pokukala na plano. Otrokom sem povedala njihova imena kot so ( podlesna vetrnica, pljučnik, navadna marjetica, mrtva kopriva, čemaž, lapuh itd)
Otroci so se veselili vrha Šmarjetne gore. V prostorih hotela Bellvija so se najedli priboljškov, pili in v svoje knjižice Ciciban planinec so si dali žig vrha in medvedka MO Iskra Kranj.
Polni energije smo pot zaključili na parkirišču, pod vznožjem Šmarjetne gore. Otroci in starši so bili zadovoljni in hvaležni za lep zaključek dneva.
Tekst in slike: Alenka Kavčič
Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri