IZLET NA Štefanjo goro

V soboto 13.4.2024 smo se skupaj odpravili na pohod na Štefanjo goro. Zbralo se nas je veliko, od najmlajših do najstarejših otrok iz celega vrtca.
Premagovali smo korenine, podrta drevesa, tekli po…

JANUAR

V mesecu januarju smo se družili z Muco Copatarico. Z otroci smo obiskali MKK in se seznanili s potekom izposoje knjig. Med policami smo iskali Muco Copatarico in jo seveda ponosno odnesli v vrtec….

KULTURNI IN NAGAJIVI FEBRUAR

V mesecu februarju so nas v Živ žavu obiskali različni junaki. Najprej sta prišla prevzetna in najlepša Urška in zlobni Povodni mož. Predstavila sta nam Prešernovo znano poezijo, Povodni mož….

VRTEC NA LEDU

S starejšo skupino smo  v mesecu novembru uživali  zimske radosti v ledeni dvorani na Zlatem polju, kjer smo se učili drsanja. Za mnoge otroke je to prvo srečanje z drsalkami, nekateri pa so  drsali…

V VRTCU BIBA JE ZADIŠALO PO KRUHU, MEDU, MASLU, MLEKU IN JABOLKIH

V petek, 17. 11. 2023, se je v naši enoti in tudi drugih vrtcih začel dan sladko, z okusnim tradicionalnim slovenskim zajtrkom. Kruh z maslom je popestril sladki med. Vse skupaj smo poplaknili s toplim…

NOČ ČAROVNIC V VRTCU BIBA

Seveda vemo, da to ni slovenski praznik. A v vrtcu Biba si znamo vzeti tisto, kar je »fino« in narediti tako, da je za vse prav.
Včasih so stara ljudstva v tem času praznovala novo leto. Pred začetkom…

OKTOBER

V sredo, 18.10. 2023 smo po dolgem času obiskali Gasilski dom v Bitnjah. Pokazali so nam opremo, katero uporabljajo za gašenje, pri poplavah in pri reševanju. Pomagali so tudi pri poplavah v mesecu…

Account

[ultimatemember_account]

Password Reset

[ultimatemember_password]

Register

[ultimatemember form_id=1817]

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri