Trstenik 8, 4000 Kranj
tel.: 04 25 19 674

jezek@kranjski-vrtci.si

3 oddelki II. starostnega obdobja

Vrtec je odprt od 6.15 do 16.00 ure.

Vrtec JEŽEK leži v vasici Trstenik pod Storžičem sredi travnikov in gozdov. Otroci v našem vrtcu so stari od dve do šest let, v vrtcu pa se igrajo do 16. 15 ure. Večkrat se v popoldanskih urah ponovno srečamo na delavnicah s starši. V dopoldanskem času povabimo starše in stare starše k soustvarjanju aktivnosti v vrtcu (naredimo ptičjo hišico, soustvarjajo vrtilnico, pečemo piškote, …).

Življenje otrok sredi narave je neizmerno pisano in zanimivo. Pri nas izkoristimo to posebnost kot vzgojno spodbudo za  ODKRIVANJE, DOŽOVLJANJE IN SPOZNAVANJE NARVNEGA OKOLJA v vseh letnih časih.

Medtem, ko starejše otroke občasno odpeljemo na skupinske predstave ali obiske v Kranj, se mlajši varno igrajo na lepo urejenem igrišču v neposredni bližini vrtca. Vsi skupaj, otroci, starši in zaposleni pa se srečujemo v otroških delavnicah, skupnem izletu in praznovanjih v vrtcu.

Z OŠ Trstenik smo tesno povezani: radi telovadimo v šolski telovadnici, si ogledamo predstave dramskega krožka in skupaj pripravimo božično-novoletni koncert. Vsakemu otroku nudimo možnost in prostor za ustvarjanje in soustvarjanje ter dovolj časa za igro, ki je osnovna njegova potreba in pravica.

jezek

Novičke

VESELI MAJ

 

  • NA TRAVNIKU SMO TRGALI REGRATOVE CVETOVE IN SE Z NJIMI IGRALI.
  • SKAKALI SMO NA NAPIHLJIVEM GRADU.
  • NAREDILI SMO SADNI NAPITEK Z METO.
  • MLAJŠI OTROCI IMAMO SVOJ VRT. NA NJEM SMO POSADILI JAGODE IN CVETLICE.
  • OBISKALI SO NAS REŠEVALNI PSI IN POKAZALI SVOJE VEŠČINE.

 

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri