ERASMUS + ZGODBA KRANJSKIH VRTCEV!

Pridobivanje novega strokovnega znanja na izkustven način z mednarodno dimenzijo? Seveda, smo za!
Ta želja nas je popeljala do uspešno zapisane akreditacije za Erasmus + projekte znotraj programa Ka121 in pridobitev ustreznih finančnih sredstev za izvedbo projektnih aktivnosti.

V šolskem letu 22/23 bomo izvedli preko 30 mobilnosti strokovnih delavcev.
Vsaka mobilnost bo sledila enemu izmed dveh internih ciljev:

CILJ 1: Preko profesionalnega izpopolnjevanja strokovnih delavcev spodbujati in omogočati optimalne dosežke otrok v razvoju in učenju ob spoštovanju in upoštevanju individualnih potreb otroka.
CILJ 2: Vzpostaviti klimo, ki vsem deležnikom znotraj in zunaj zavoda zagotavlja varen in spodbuden prostor za konstruktivno komunikacijo in dobre odnose, ki rastejo ob uspešno rešenih konfliktih.

Ob tem sledimo generalnemu projektnemu cilju: Omogočiti zaposlenim v vzgoji in izobraževanju, da preko mednarodnih izmenjav pridobijo nova znanja in izkušnje, ki vodijo k osebni rasti in k dvigu kvalitete strokovnega dela.
Pomembno pozornost podajamo tudi diseminaciji pridobljenega znanja, ki bo potekala preko rednih internih srečanj zaposlenih v KV pod imenom »Borza E+ znanja«, na katerem bodo udeleženke mobilnosti predstavljale nova spoznanja svojim sodelavkam.

Hvala Cmepiusu ter EU, ki nam je omogočil neprecenljivo učno pot.

CLIL metoda poučevanja tujega jezika_Dublin

Borza E+ znanja

Ekipa Kranjskih vrtcev, junij 2022

Skip to content

Za izboljšanje vaše uporabniške izkušnje ta stran uporablja piškotke. Več informacij.

Piškotki na tej strani so nastavljeni na možnost "Dovoli piškotke", kar omogoča najboljšo uporabniško izkušnjo pri brskanju. S klikom na gumb "Velja" se s to nastavitvijo strinjate.

Zapri